jump to navigation

Year End 31/12/2008

Posted by ladyanaiz in Uncategorized.
1 comment so far

seperti tahun-tahun yang lepas bila tiba sahaja ujung tahun mmg akan ada closing day untuk kebanyakkan company. sama macam company saya juga. so, hari ni system semua down. company pun tutup untuk customer dan agent tapi staff tetap kena kerja. huhu!! mmg boring giler. apa la salahnya sekali sekala bagi cuti free, ye dak??

so, surf internet sahaja la ghojernya. pastu sembang-sembang, makan-makan sambil menghabiskan masa.

besok dah start new year. pejam celik dah tahun 2009.

jadi, apakah azam anda??

ya, itu soalan yang selalu ditujukan untuk semua individu. setiap tahun saya memang tak ada tetapkan satu-satu azam. sebab kalau tetapkan azam kekadang tak pernah tercapai pun. belum pun tercapai, dah nak tetapkan azam yang lain. macam cakap tak serupa bikin plak rasanya.

cuma saya akan sentiasa cuba memperbaiki diri sendiri supaya lebih baik dalam agama, kerja, hubungan dengan family dan dalam apa-apa segi sekali pun. insyallah…

besok adalah hari cuti. SELAMAT TAHUN BARU kepada semua. lagi cuti, heaven..

so, selamat bercuti…!!

Cuti 29/12/2008

Posted by ladyanaiz in Holiday.
comments closed

selamat menyambut awal muharam kepada semua umat islam..!!

New Home.. 29/12/2008

Posted by ladyanaiz in WP.
1 comment so far

ya, saya telah beralih arah. saya telah menjadi pengguna wordpress..!!

setelah lebih 2 bulan lamanya saya meninggalkan dunia blogging, hari ni saya akan memulakan semula aktiviti blogging saya seperti dulu. yeayyy..!!

ada beberapa sebab mengapa saya bertukar dari blogspot ke wordpress. salah satu sebabnya saya ingin bertukar angin. biasa la manusiakan, mesti akan berubah mencuba sesuatu yang lain.

jika anda perhatikan, saya lebih senang menggunakan kata ganti nama sebagai ‘SAYA’.¬†sebabnya saya merasakan ianya lebih sopan apabila berkomunikasi.

jadi, sekarang nih saya telah tukar alamat web kepada https://ladyanaiz.wordpress.com. harap maklum. selamat menggunakan wordpress untuk diri sendiwi.

ok la, chiowww….