jump to navigation

Year End 31/12/2008

Posted by ladyanaiz in Uncategorized.
trackback

seperti tahun-tahun yang lepas bila tiba sahaja ujung tahun mmg akan ada closing day untuk kebanyakkan company. sama macam company saya juga. so, hari ni system semua down. company pun tutup untuk customer dan agent tapi staff tetap kena kerja. huhu!! mmg boring giler. apa la salahnya sekali sekala bagi cuti free, ye dak??

so, surf internet sahaja la ghojernya. pastu sembang-sembang, makan-makan sambil menghabiskan masa.

besok dah start new year. pejam celik dah tahun 2009.

jadi, apakah azam anda??

ya, itu soalan yang selalu ditujukan untuk semua individu. setiap tahun saya memang tak ada tetapkan satu-satu azam. sebab kalau tetapkan azam kekadang tak pernah tercapai pun. belum pun tercapai, dah nak tetapkan azam yang lain. macam cakap tak serupa bikin plak rasanya.

cuma saya akan sentiasa cuba memperbaiki diri sendiri supaya lebih baik dalam agama, kerja, hubungan dengan family dan dalam apa-apa segi sekali pun. insyallah…

besok adalah hari cuti. SELAMAT TAHUN BARU kepada semua. lagi cuti, heaven..

so, selamat bercuti…!!

Advertisements

Comments»

1. angriani - 31/12/2008

salam Anaiz
wa sdh tuko umah baru yer…nice

selamat tahun baru anaiz…semoga tercapai segala azam dalam tahun 2009 ni yer…muahhhhsssss

terima kasih, riani..
nak bertukar angin pulak ler…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: