jump to navigation

Semalam 03/01/2009

Posted by ladyanaiz in My Story.
trackback

ni citer pasal semalam..

semalam saya gila-gila di office. gila sebab keja banyak. gila sebab customer pun banyak. klik saya cuti, tak datang kerja. jadi sorang cover customer service, agak kelam kabut sikit. tapi, selalu mesti boleh kautim punya. wah..!! ada nada riak di situ. hehe..!! ye la kan pegi kerja kat mana-mana pun mesti akan ada masalah @ time-time kita busy. it’s happend selalu. kena pandai-pandai manage. tips yang selalu saya ingat masa bekerja ialah always think positive  dan jangan fikir masalah kerja di rumah. lepas saya jejak kaki keluar dari office, memang dah tak ingat dah pasal kerja, pasal kena marah ker, benda yang tak settle lagi ker, problem ker. keluar je office, concentrate fikir pasal family pulak. then i will happy..

semalam juga saya sampai rumah dah lewat. pukul 10.30 malam baru sampai kat depan pintu pagar rumah. kenapa?? kami ada dinner kat TAO Authentic Asian Cuisine. kerja sampai pukul 8 malam. then terus ke autocity, juru dengan semua staff + bos. en.fizal (my hubby) pun join sekali. kat TAO ni served makanan jepun. actually, saya memang tak boleh blah dengan makanan jepun nih. tapi kat sini, bukan la semua makanan bertemakan sushi je yang disediakan. ada juga nasi, mee, scallop, ayam, etc. so, boleh diterima tekak lagi. this time dah kali ke-3 kami buat dinner kat sini. suka dengan design restaurant ni, memang superb & unik. so, semalam kami makan sampai pengsan. hehe.. tak la, makan sampai kenyang sajork. ajer giler makan sampai pengsan..

semalam juga masa dinner, bos informed us that our branch (butterworth branch) is the top branch in whole malaysia. which is very-very good. no wonder la, he keep smiling one whole day. mood pun baik jer. that’s why belanja makan kot. hehehe…

anyway, thanks to all my klik. you are the best klik ever. nice knowing you all. yes, i really enjoy working at TM Asia Life..!!

add note : betulkah saya eja klik tu?? arghh, belasah ajer..

Advertisements

Comments»

1. nurul - 03/01/2009

hye .. hve a nice day ..
kte exchange link ek …

have a nice day to you too. joommm….

2. izan - 03/01/2009

ana,

budget 2009… tu yang boss makin senyum…hihi…waa ada harapan ini bolann..nmpk ana pun tenyum2 tu….

k zan tak boleh langsung makan makanan jepun. tapi adik k zan boleh masuk. dia kata bukan semua makanan mentah…
hoho… k zan tak leh … samalah kita ana..

kak zan, bonus pun sudah dapat hari tuh. masyukkk..!! hehe..
sesetengah orang leh makan makanan jepun nih. saya tekak sambal belacan jer. ekekeke..

3. catz - 03/01/2009

hi lady anaiz..

thanks singgah sudi di blog saya…
u have nice blog too..and u r a good writer..
salam perkenalan..
i’ll link urs to mine…

catz

hi catz, salam kenal. panggil saya anaiz jer.
saya pun dah link blog awak. keep in touch okeh…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: