jump to navigation

Kutip Angpau 07/01/2009

Posted by ladyanaiz in My Story.
trackback

hari saya sudah start dapat angpau. yeayy…!!

saya sudah dapat satu angpau untuk raya cina. hari ini dapat berapa?? 🙂 RM100 beb…

akceli, bila nak raya cina, time dapat angpau la yang paling ditunggu-tunggu oleh semua staff. pastu angpau yang kami dapat selalu pun memang masyukkk beb. tahun lepas je saya kutip dapat angpau lebih kurang RM600++. gila besttt…

ya, agent kat ofis saya ni memang kaya-kaya belaka. diaorang ni tak kedekut. tu yang best. kat sini, kalau dapat angpau bawah dari RM 10 adalah memang sesuatu yang pelik. selalu mesti lebih dari RM 10.

semua staff dapat, tak kira la ko cina ker, melayu ker, india ker, semua bangsa dapat. cuma yang membezakan amount nyer la. kalau ko baik giler dengan agent tuh, confirm ko dapat paling banyak angpau. so, selalu la berbuat baik dengan mereka yer. sekian, terima kasih…

add note : tunggu dan lihat berapa angpau saya kutip dapat tahun nih. 🙂

Advertisements

Comments»

1. combi - 08/01/2009

nak angpau gak.. 🙂

takde org nak kasi laa 😦

kak combi, leh suruh che abang kasik. hehe..!!

2. Alakay - 10/01/2009

awalnye dpt angpau…i jgnkan angpau…kulit angpau pun belum nampak lagik..hehehe..salam singgah to anaiz.. 🙂

salam singgah alakay. best tau dapat angpau. seronot. hehe..

3. catz - 14/01/2009

wah syoknya keje opis u…
eerrr..ada keje kosong tak?..hihhiih

nak join? meh ler. ekeke…!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: