jump to navigation

Hari Tu, Hari Ni 21/01/2009

Posted by ladyanaiz in My Story.
trackback

saya dah balik dari kl. hari tu sampai umah dari kl dalam pukul 3 pagi gak la. pastu bangun pagi, terus pergi kerja. letih gila babeng walaupun bukan saya yang drive. ekekeke.. en.fizal yang drive, co-pilot yang letih lebih. 🙂

2,3 hari ni kat ofis macam dah slow sket aktiviti maybe sebab nak raya cina dah kot. geng chinese samada staff @ customer @ agent, semua dengan semangat nak raya nyer. tu pasal tak ramai sangat datang ofis. lega den…

hari ni jugak terima berita kematian mak lang saya meninggal dunia. mak lang ni kakak tiri mak saya. tapi walaupun tiri, memang close macam adik beradik betul. dia sakit tua. mayat simpan besok pagi, pukul 10 pagi. semoga rohnya dicucuri rahmat. amin…

hari ni plak ada training kat ofis pasal new product. so, semua staff kena attend. dari pukul 7.30 malam sampai 9.00 malam. saya sampai umah pun dah lewat. pukul 10 malam baru sampai umah. huhu..!! tapi kan selamat training kali ni best. tak boring sangat. maybe saya tertarik dengan new product ni kot. that’s why kasik attention lebih..

add note : oh ya, memang saya shopping tudung dan baju secara besar-besaran masa kat KL. beli siap-siap untuk raya bulan 9 nanti. ya, saya tahu. saya memang over. 🙂

Advertisements

Comments»

1. ateh - 21/01/2009

mak ia dah beli tudung untuk raya dah…memang dahsyat.org tua2 ckp.klu orgbeli barang2 raya cepat2 ni puasa dia tak penuh..tapi mung ia kut .hahhaha

ateh, memang posa selalu tak cukup pun. ekekeke..

2. mya - 21/01/2009

salam rabu dik.. 🙂

salam kak mya. selamat hari rabu. hehehe…

3. catz - 21/01/2009

woww….dah soping tudung utk raya..sungguh dasat perempuan iniiii..
murahhh ke? fuhh….bab2 soping lajuu je ye.,…ekekkeke

memang saya seorang yang sungguh dasat. hahaha..!!
murah tau. tu pasal rembat siap-siap. kan jarang-jarang ke kl. beli sajork. 🙂

4. mebby17 - 23/01/2009

amboi shoppin sakan nih..tuk kita x der ker..ekekke….TAKZIAH yer anaiz…..ALFATIHAH

al fatihah..
sopping siap-siap untuk raya. ekeke…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: