jump to navigation

Makan2 CNY 24/01/2009

Posted by ladyanaiz in My Story.
trackback

selamat bercuti uols…

kelmarin ada lagi acara makan-makan sempena CNY ni. agent yang belanja. kali ni makan di restaurant amandari, autocity, juru. makanan melayu. ok gak la makanan kat sini. makanan melayu kan, kena la dengan selera tekak saya.

choose

kat autocity ni memang banyak restaurant. tapi ada sesetengah restaurant yang tak berapa konfiden nak masuk. maklumlah ada gak yang non-halal. kang termakan bark kang naya plak nak kena samak. (bark tu babi dalam bahasa cina).

menu

menu yang dipilih oleh saya ialah nasi dengan seafood goreng lada hitam. minuman, epal juice. sedap gak la. boleh la tahan. sapa-sapa nak try gi la makan sana.

me

anyway, selamat menyambut CNY dari anaiz. dan yang paling penting selamat bercuti. korang cuti-cuti malaysia kat mana?

———————————————————

SARI BERITA PENTING : kutipan angpau tahun ini agak kurang berbanding tahun lepas berikutan kegawatan ekonomi. namun begitu, kutipan angpau kali ini membolehkan saya membeli satu set  comforter baru dari akemi dan  balancenya masih lagi boleh bersuka ria. sekian, harap maklum. 🙂

Advertisements

Comments»

1. cabaikering - 24/01/2009

okehlah tu anaiz.. boleh dapat comforter satu!

pada dapat cabai sekilo ja….

kak CB, kalau dapat cabai sekilo leh masak sambai 2,3 mangkuk. ekeke..

2. mebby17 - 24/01/2009

selamat bercuti gaks to anaiz..ekekke..dulu masa duk kat nibong tebal almost everyday makan kat JURU autocity tuh…slalu g mkn time dinner coz happening sket tgk lampu2…ekekke

ooo…penah duduk pulau pinang ker? autocity memang banyak lampu2. kadang rasa macam duduk luar negeri pun ada. ewah..!! hehe..

3. catz - 24/01/2009

selamat bercuti to anaiz…
wah..bestnyaaaa…dpt angpowww….saya seposen pun enggak dapat buk..kasihan ni saya bukk…..ekekkeke..
anyway…

selamat bercuti..moga happy sekeluarga..

rejeki saya ya buk dapat angpau. banyak jugak sih. hehehe…
ok, selamat bercuti..

4. Alakay - 25/01/2009

wuyooo!!
ni makan makan cari pasal namanya..hehehe..berat myself pon dah naik sebab banyak sgt attend dinner and lunch ngan client for CNY…huhuhu

itu la asyik makan jer kita nih. lagi tambah berat badan yang memang sedia dah berat nih. hohoho..!!

5. ateh - 25/01/2009

mcm sodap jo makanan tu..meh bg ateh ckit ni ha..hahahahaha.aduh angpau tak da manyak ka…klu mcm tu lu kena manyak jalan raya umah cina lo…hihihihi

ateh, besok nak start jejalan pi raya la nih. hehe..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: