jump to navigation

Tagged Peti Ais 25/01/2009

Posted by ladyanaiz in Tagged.
trackback

kali ni saya kena tagged dengan catz pasal peti ais. simple je tagged nih. dats why laju je kasik kautim. meh, jom kita buat..

1. amik gambar peti ais

pic252

gila dah lama peti ais nih. dah buruk tak cantik dah. hehe…
ni peti ais kat rumah mak saya. sendiri punya belum beli lagi. kalau beli pun tak tahu nak letak mana. saya kan stay dengan mak. belum decide nak pindah lagi. peti ais ni beli masa kami stay kat langkawi dulu. dah 14 tahun dah. banyak kali berpindah randah tapi still elok lagi. so far tak pernah rosak lagi la. alhamdullillah…

2. apa yang ada kat depan pintu peti ais?

depan pintu ais standard la kan. rasanya semua peti ais kat malaysia nih semua ada fridge magnet. seperti yang korang nampak ada 5 ketul je fridge magnet kat peti ais saya. walaupun sikit, nak gak bubuh. hehe..

yang gambar sayur-sayuran tu saya beli kat ipoh. yang gambar teko ngan burung kaki bengkok tuh, agent yang bagi masa diaorang pergi tour ke rusia.

saya tak pernah melancong ke luar negeri. so, tak ada la fridge magnet dari luar negara sangat. tunggu orang kasik je la. huhu..!! so, sapa2 nak donate fridge magnet kat saya, adalah amat dialu-alukan okeyy..

kalau tidak, ada lagi fridge magnet ni. tapi kebanyakkannya semua dah terkeluar magnet dia. tu pasal tak leh lekat dah.

3. brand peti ais

singer menawan keluarga bahagia…. 🙂

4. ok tu je la pasal peti ais. senang jer jawab tagged nih. pastu seperti biasa, kena tagged orang lain plak. so, saya nak tagged :

  1. alakay
  2. marini – aku tahu ko busy dengan farhana, tagged ni ko pejam mata pun leh siap. ekeke…
  3. mebby a.k.a ezza
  4. kak mya
  5. kak zan

add note 1 : kalau rajin, jawab la yer. selamat menjawab..!!

add note 2 : rumah saya ada lagi sekotak limau. nak mai beraya meh ler. hohoho..

Advertisements

Comments»

1. combi - 25/01/2009

nak limau lokam sebijik..kalo manis nak 3 bijik 🙂

ok boleh, kak combi. mai la raya kat umah. ekekeke…

2. mebby17 - 26/01/2009

wahhh kena TAG pasal peti ais eh..ti eh lik dr holiday ezza wat k anaiz

okeyyy. no problem. janji kena buat yer. cuti-cuti malaysia sakan nampak. hehehe…!!

3. ★ Nu♥ℜul ★ - 26/01/2009

aii sis , selamat bercuti =)

hi nurul. long time no see. selamat bercuti…

4. mya - 28/01/2009

tag peti ais konsepnya kan.. okeh, nnt akak buat ek..

yup. buat jangan tak buat. sonang jo..

5. izan - 28/01/2009

ana…

di tag lagii….ini punya tag buleh buat…yang hutang tu kira halal je la ye.. hihi… waaa ana punya peti es ada katun2.

tagged yang tu kira halal la. saya kasik diskaun jer. hehe… yang ni senang jer. leh buat. hehe..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: