jump to navigation

Jom Jawab Tagged 29/01/2009

Posted by ladyanaiz in Tagged.
trackback

ya, mari kita menjawab tagged. kali ni dari kak mya. ada lagi satu tagged belum buat. nanti saya kasi kautim okeyy..

jenuh gak nak pikir pasal diri sendiri nih. anyway, zassss….

* Here are the rules *

  • List these rules on your blog
  • Share 7 facts about yourself on your blog
  • Tell 6 unspectacular quirks of yours
  • Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs
  • Link the person who tagged you
  • Leave the comment for each blogger

7 even facts about me :

  1. anak ke-3 dari 5 beradik. saya anak tengah. saya ada sorang abang, sorang kakak, sorang adik perempuan dan sorang adik lelaki. complete. masa sekolah kecik2 dulu, kawan2 saya sibuk nak cari abang angkat la, adik angkat la, kakak angkat la, saya cakap saya tak mau. sebabnya saya dah ada semuanya..
  2. suka warna purple + pink = purpink
  3. tak boleh berada dalam keadaan yang terlalu panas @ terlalu sejuk @ terlalu letih. kalau keadaan ini berlaku, maka akan terjadi satu perkara pada diri saya yakni, SEMPUT. huhu..!! penyakit keturunan lelah nih..
  4. murah dengan senyuman..
  5. mesti  nangis kalau menonton movie yang sedih-sedih.  giler sensitip. jejejeje…
  6. kalau marah @ tak puas hati, saya diam jer. tak bercakap sehari pun boleh. tu konon nak tunjuk protest la tuh..
  7. tapi kalau marah, selalunya cepat je sejuk…

6ix unspectacular quirks about me :

  1. suka basuh baju. suka sidai baju. tapi paling tak suka, LIPAT BAJU. malas siot nak lipat baju. huhu..
  2. suka sangat beli beg. tak kisah la branded ke tak. janji beg. kadang membazir. sangat tak bagus perangai nih..
  3. moody sket kekadang…
  4. suka jenjalan. ya, teramat-amat lah suka nyer. lagi jauh lagi bagus. 🙂
  5. tengah buat sesuatu kerja, muka saya memang serius. kadang ko cakap apa time aku tengah busy, memang aku malas nak layan. consentrate punya pasal..
  6. kalau bab makanan, tak cerewet sangat. apa-apa pun balunn. janji halal. then mula la bising2 berat dah naik. hikhikhik…

7 even people to be tagged :

  1. ateh
  2. kak zan
  3. marini
  4. mebby a.k.a ezza
  5. alakay
  6. kak combi
  7. angriani

ok, siap…

add note : bagus gak kena tagged nih. kadang tak ada idea nak posting entry, ada tagged pun leh la nak posting something kan. hikhik…statement orang malas.

Advertisements

Comments»

1. cabaikering - 29/01/2009

tu lah hang anaiz…

awat tak tag aku… aku takdak idea hari nih!

huhuhu

by the way… purse ok dak?

hikhikhik…tak tagged la kak CK. kan busy dengan jualan murah. malas nak kaco. beg dapat dah. pakai dah pun. hehe..

2. mebby17 - 30/01/2009

ayarkkkk..kena TAG ag..ekekek..yg ritu ponn xsmpt ag nk jwb..heheheh okey ti ezza jawab eh anaiz..TQ

hehe…free2 buat la. jangan tension2. saja kasik dera sama u…

3. izan - 30/01/2009

ana..

nak ku nangis … tiada…..ber…

datang nak ambil tag lama tag baru dah menunggu…huhuhuhu….

hehe..kasik dera sama dia. jangan tak buat. kena buat okehhh..

4. combi - 31/01/2009

malu laa nak buat sbb dah kawen.. 🙂

kalo tak kawen lagik mmg nak buat sbb nak cari jodoh ekeke :p

thnx ana..nnt combi buat yer..

kalau tak kawen lagi musti ramai jadikan kak combi dalam list depa. hikhikhik…
thanks, buat okeyyy..

5. nurul - 31/01/2009

alloo sis

yupp…

6. Alakay - 31/01/2009

hehe…anaiz..tag u ni memang jenis yg kena skru kepala otak alakay balik laa…will try to do although not up to the requested number eh…hehehe

hehe..never mind. kalu tak sampai 7 pun, berapa yang boleh la. gud luck jawab tagged. ewah…!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: