jump to navigation

Perasankah? 31/01/2009

Posted by ladyanaiz in Itu..Ini...
trackback

saya sekarang tengah berkira-kira..

fikir punya fikir, campur, tolak, kali, bahagi, sebenarnya merancang nak tukar banner @ themes baru untuk blog den nih. tapi perasankah banner di atas telah bertukau? akceli, saya pakai dulu banner blog lama saya. pinjam kejap la kan. nanti dah dapat yang berpuas hati baru tukar. tak tahunyer la bila..

nak pilih @ create banner pun susah. tambah la nak pilih themes. den ni bukannya kretip sangat. ni sampai  berpinar bijik mata pilih themes @ banner yang digemari dan bersesuaian. sapa pun tak suruh ko buat kerja ni kan, ko sendirik gatal…

memandangkan hari ni sepetang duduk rumah jer, ni je la aktiviti saya. main internet je kerja. surf sana, surf sini. godek sana, godek sini. jadiknya, tumpang aku tengah rajin ni, ko ala-ala redhakan je la keje tak berfaedah aku ni. ekekeke..

kalau sesiapa baca blog ni pastu kira tetiba korang refresh terkeluar layout baru tu, maknanya saya tengah godek-godek test themes baru la tuh. kang terperanjat plak, kata anaiz ni gilo ko apo? kojap-kojap tukar layout. 🙂

isk, kira macam hilang arah tuju gitu nak pilih pun. kang payah-payah kang biar je la layout macam nih kan. sapa setuju? sila angkat keyboard. huhu..!!

add note : kesimpulannya, makcik poningggg…!!

Advertisements

Comments»

1. shake - 31/01/2009

i suka banner di atas..cantik menarik dan tertarik…I punya tajuk kat umah sebelah pun sama selalu bertukaqqq..pakcik pon poningg..huhu

thanks sudi singgah. sama-sama la kiter pening. kehkehkeh..

2. mebby17 - 01/02/2009

wahhh comey la banner tu anaiz…ekekek..xper killin ur time berfaedah jugak…gud luck ok

canteks yer?? kalu macam ni takyah tukau la. sonang makciikkk. roh malas dah menjelma. kehkehkeh..

3. ateh - 01/02/2009

hahahahhah.ateh suke hati la bile anaiz pening2 ni.hahahha.gatal bona nak tukar2 kan..godek jo jgn tak godek intenet tu.hahahha.tak tau kenape riang lak bilo anaiz ni susah.hahahahaha

ateh, ko memang suka makcik poningg2. ko jago la. hehehe…

4. izan - 01/02/2009

ana..

k zan larik lah.. tak tahan ketawa sorang2 nasib tak da org. tunggang langgang blog ateh kita kerejakan. hahaha… petang2 macam ni tinggal lah k zan sorng2 ingat nak nyangkul belakang rumah basah pulak dek hujan. esok dah nak kerja.

kak zan, kita kasik serabut bloh ateh. memang saya gelak sorang-sorang ari tuh. mana tau saya pun kena. kehkehkeh..
rajinnya menyangkul…

ana, themes dah ok … tapi kalau nak tukar juga boleh gak. ikutlah yang mana elok. kalau pening nanti carik je panadol.

5. catz - 01/02/2009

wahh.,..
cantiknya banner…ceria gitu warna2nya…lawa.. i likeeee it!

ye ker? toche..toche..malu aiii… hikhikhik..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: