jump to navigation

Menemani Seseorang 04/02/2009

Posted by ladyanaiz in My Story.
trackback

perhatian !!!
entry ni adalah entry bergambar. kalau picture lambat loading, sila bersabar. sabar itu kan separuh daripada iman 🙂

————————————————————————————-

sapa yang saya teman? of course la, mak saya..

tadi petang time kat ofis, mak saya call. masa tu dah pukul 5.20pm. dia cakap dia tak sehat, batuk-batuk. huhu..!! dia mintak saya bawak di gi kelinik. kesian la plak. tak boleh tahan perasaan bila mak buat permintaan macam tu lor..

sebagai seorang anak yang menyayangi ibunya dan lagi mithali, ewah.. saya terus pack barang bersiap-siap nak balik. mujur en.fizal datang jemput saya awal hari ni. kami terus pecut balik umah. then amik mak, bawak dia ke klinik.

1

terus terjah klinik bersatu di tikam batu..

2

tempat registration. siap ada loceng-loceng bagai…

41

dispensary, tempat amik ubat nyer. ada sorang pekerja tu asyik makan kek jer ghojernyer…

5

sambil tunggu, layan makan tam tam. memang tak ada kaitan dengan entry..

6

dah kena calling oleh doctor. sila masuk cepat…

7

time amik ubat. “ubat ni makan 3 kali sehari, bla..bla..bla..” rm30 hengget makcik..

selesai sudah sesi menemani mak saya. kesian gak. katanya sampai sakit anak tekak sebab batuk sakan. harap-harap cepat sembuh..

add note : ekoran daripada mak saya tak sehat, makanya kami nak gi keluar dinner.  maklum la hari ni mak tak masak. hehe.. nak harap saya masak? ya saya memang maknusia yang paling “rajiinnnnnnnnnnnn” memasak di dunia. hahaha..!!

Advertisements

Comments»

1. mya - 05/02/2009

cepat sihat makcik… 🙂

yo lah. harap mak saya cepat sembuh..hehe..

2. shake - 05/02/2009

jaga omak sebaik mungkin itu yang terbaik semasa hayatnya ade…

baikkk cekguu..!! 🙂

3. nurul - 05/02/2009

harap2 mak sis ..cepat sembuh ..

thanks nurul. sehat ker?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: