jump to navigation

Makan & Transporter 06/02/2009

Posted by ladyanaiz in Movie.
trackback

semalam kuar dinner dengan en.fizal. terus zasss ke warung kat taman ria jaya.  mak saya tak ikut. cuma tapau roti canai jer kasik sama dia.

lauk pauk biasa la. sedap gak. teh ais for me. barli ais for en.fizal. part barli tu kan, tokey kedai rebus barli sampai  jadik tembun. giler gemuk-gemuk barli nyer. 🙂 menu plak, sup ayam, sutun masak cabai, nasik putih & telur dadar. itu saja…

sambil makan, sambil layan tengok citer transporter 3. tapi tu pun tak habis. tengok suku jer…

ya, saya suka tengok citer transporter. transporter 1 & 2 dah tengok. cuma yang 3 belum lagi. ari tu kan ada tayang kat panggung tapi tak berkesempatan nak gi layan. tu pasal saya jadik agak ketinggalan zaman sket disitu..

harap tunggu keluar kat astro jer. sebab aku tahu biler citer ni kuar je kat astro, siap bernanah la mata nengok sampai pat puloh pat kali. sampai hafal dialog aku kerjakan. ekekeke…

transporter3_325

hero dia, jason statham. play role nama Frank Martin. ala-ala james bond gitu. kemas, pakai kot je semedang. mamat yang payah nak senyum ni selalu memang terserlah kehenseman nyer. lagi satu, ko memang very the tangkas. suko makcik nengok. dia bawak kereta, rasa macam tetiba aku nak lari masuk dalam kereta, pastu bawak keta laju-laju macam dia. pergh, marveles….

add note : isk, tapi macam tak sabar plak nak nunggu kuar kat astro. harus gi cari vcd pirate nih. jejejeje…

Advertisements

Comments»

1. Alakay - 07/02/2009

yuhuu anaiz..jgn sedih n tension..u dah dapat award…meh datang blog collect.. 😉

alakay, saya tak sedih. cuma geram jer. uik, kita dapat award ker? toche..toche.. nanti kita datang collect. lagi nak prepare speech. hehehe…!!

2. jepah - 07/02/2009

hye…

hye en.jepah..

3. izan - 08/02/2009

ana…

nape comment kat atas tu closed…..

kita nak comment…hihi…adatlah tuuu… tackle balik ana..jgn buat tak tahu. tackle cara bersih ….

ana … cuti thaipusam…. ajak lagi en. fizal kluar jenjalan… cuci minda…

kak zan, saja je kasik closed. hehe..
skrg saya ada kal KL. memang skrg jenjalan cuci minda. huhuhu..!!

4. nurul - 08/02/2009

aii sis ..
slamat cuti thaipusam ..

hai selamat bercuti. cuti-cuti gi mana??


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: