jump to navigation

Jenjalan Lagik 08/02/2009

Posted by ladyanaiz in Holiday.
trackback

selamat bercuti uols. korang jenjalan gi mana?

saya tak sempat nak berblog sebab nyer sekarang saya berada di KL. gi jenjalan ke umah adik ipar di kajang. jadiknya, saya sekarang bersiaran secara langsung di kajang.

image003

kelmarin bawak FIL & MIL & family ipar gi jalan-jalan gi KLCC & Central Market. macam rombongan gitu. letih banget. malas nak citer panjang-panjang. nanti baru update lain. ada la snap gambar sket-sket. kalau saya rajin, saya upload kat sini.

hari ni pun baru balik dari Jalan TAR. lagi kami gi shopping-shopping. MIL borong sakan jugak. saya seperti biasa, manjang je beli tudung. ya, aku memang gila dengan tudung. tengok tudung banyak-banyak membuatkan aku rambang mata. huhuu..!!

malam ni ada agenda makan-makan kat umah adik ipar. dia panggil kawan-kawan makan kat umah. buat sikit kenduri sempena dia dapat keje gomen. alhamdullilah…

besok saya nak gi cameron highlands pulak. itu je nak citer dulu. selamat bercuti yek. nanti dah balik bercuti baru update blog & gi jenjalan blog korang wokeh…

add note : berkenaan entry LUAHAN PERASAAN tu, itu sekadar luahan perasaaan. saya tak sedih, cuma geram. tapi sekarang dah ok sebab gi jenjalan. bak kata kak zan, jenjalan cuci minda. hehehe…

Advertisements

Comments»

1. catz - 11/02/2009

wah..
jalan-jalan lagi…kajang di mana?

hehe…jenjalan lagik. kajang dekat bandar teknologi kajang kot. otw nak gi semenyih tuh.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: