jump to navigation

And The Award Goes To…. 14/02/2009

Posted by ladyanaiz in Tagged.
trackback

saya dapat award baru-baru nih. tapi kan title cute tu untuk blog atau tuan blog? tetiba saya confuse di situ. pepehal, saya memang cute. *sila muntah darah..

apa-apa pun, terima kasih la untuk alakay kerana beri award ini kepada saya. sorry sebab lambat menjawab. tugasan di ofis tidak membolehkan saya untuk berblog. buat mak saya yang berada dirumah, terima kasih kerana sanggup membiarkan diri ini berblog sepanjang hari tanpa memasak. buat en.fizal, kenang daku dalam doa mu. hehe..!! arghhh….tetiba meraban. abaikan disitu.

okey, syarat-syarat nak terima award nih kena jawab soalan. meh kita menjawab…

Link or tell a bit about the person who gave you award..

alakay??? hmm…aiseh, kenal pun sikit2 jer nih. kenal pun melalui blog. kita cuba ok. alakay, kalau saya silap2 mintak maap dari ujung rambut sampai ujung telinga. hehehe…

  1. saya suka baca blog dia sebab banyak info yang saya tak tahu. sebab saya memang malas nak google. so, konsepnya macam dia tolong google, then saya tolong baca. hehe…ya ampun..
  2. teror bab agama. kadang segan nak merapu-meraban bila tinggalkan komen. huhu..
  3. umur dia 35 tahun. so, dia lagi tua dari saya. jadiknya, saya memang respect dia.
  4. dia pandai bahasa inggeris…

Each one of you who received this award must list down 10 facts/ hobbies about yourself..

  1. suka teh ais
  2. suka beli tudung
  3. pemarah gak tapi cepat je cool
  4. suka bawak keta laju-laju
  5. moody sket kekadang
  6. suka cakap banyak
  7. selalu senyum
  8. suka makan
  9. suka jenjalan cuti-cuti malaysia
  10. suka berkawan

ok, siap utang. saya dengki jadi tak nak share award ni. so, saya tak mo kasik kat sesiapa pun. boleh gituu??

Advertisements

Comments»

1. izan - 14/02/2009

Ana…

halini.. kena keleja, ini minggu kedua..waa..wa.. apa keleja… ini kelejala, jenjalan blog ke blog… haha..

waaa ana dapa award… cute pe ana ni… blog nya pun, k zan suka gambar2 template tu.. kaler dia garang dan simple aje. ana dah makan tengahari…

ingatkan kena kerja betul2. hehe…apa la kak zan. saya pun suka kaler dia. dah makan dah tadi…

2. Alakay - 14/02/2009

salamzzz…
huhu…saya memang suke tolong org..hehehe..so mencari maklumat and letak kat blog utk dikongsi adalah salah 1 cara saya tolong olang…terror bab agama??? ya ampun…saya juga masih belajar ya neng…dan berharap kalau salah adalah insan yang sudi betulkan..umur 35??hehehe…mude lagik tu *perasan giloss*…kalau ikut saiz sebenar I..umur tak seiring ngan orangnye actually.. 😛 pandai english?? sekadar cukup makan jer…thanks anaiz…anda dan blog anda memang cute..jgn ragu dan bimbang..semoga berbahagia dengan pasangan hingga ke akhir hayat..ameeennn..

aminnnnn…
tetiba aiii malu pulak alakay mengomen. hikhikhik…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: