jump to navigation

Valentinekah??? 14/02/2009

Posted by ladyanaiz in My Story.
trackback

hari ni hari cuti. jadiknya pepagi lagi dah keluar. banyak agenda nak kena gi nih. salah satunya, saya nak ke kedai kek. pergi dengan en.fizal, mak dan anak sedara saya, juma..

juma1

ini la juma..

nak carik kek untuk celebrate satu hari yang istimewa. wah, gituu.. kira hari ni, hari yang agak special untuk saya ngan husband..

pilih punya pilih, last-last decide amik kek yang slice sajork. saya amik tiramisu dan blueberry chocolate jer..

juma2

ya, ini model kecit yang keypoh sket..

aku nak sambut hari apa nih???

hari ni hari jadi en.fizal. kebetulan pulak sama hari dengan valentine day.

HAPPY BIRTHDAY, EN.FIZAL. moga panjang umur dan dimurahkan rejeki…

memang kami selalu beli yang slice jer kalau birthday ker, anniversary ker. ater tak ramai yang makan. kat rumah ada 3 orang. mak saya bukan makan sangat. manis kan. so, buat apa beli banyak2. kang membazir plak. ya, kami laki bini memang save budget. hahaha..!!

add note : saja kasik gemparrr. aper, ko ingat aku gatal-gatal nak sambut valentine?? takder maknanya. tak main la sambut-sambut valentine nih. it’s so not me. aperrr barannngggggg…!! jangan nak jadi orang putih kerana yang pastinya ko tak putih mana. jejeje…

i folllooowwww….

Advertisements

Comments»

1. ateh - 15/02/2009

wah.. ye ke same ngn hari kekasih,ni mesti romentik i.hihihihihi

tak der maknanya. mana ada romentik ateh oiii…hehehe…

2. catz - 15/02/2009

setuju dgn ateh…sure romentik encik fizal ni..hehhehe..gurau ok..
kalau betul baguslah kan..untung anaiz jugak ye tak…heheh..
hem..berckp mengenai slice cake..saya juga dpt slice cake je..3 slices today..hehhe….so less lah kolesterol yg masuk dlm badan ni…
lagipun dah bukan zaman budak2 nak celebrate dgn cake seketul..dan tulis2 nama atas cake beserta tulisan ‘selamat hari jadi ke XX jeng..jeng..jeng…hihihii..agaknyalah kan…hiihihihi..
pening mkn cake banyak2 ni..kepala aku noneng sgt..

tak romentik mananya pun. 🙂 mati la kutuk laki sendirik. ekekkee..
ye la kan. hari ni kan besday ko. zaman dulu leh la buat kezutan kasik kek segedabak. sekarang main slice2 jer. hikhikhik…statement orang save budget.

3. mebby17 - 16/02/2009

wahhhh so sweet lah anaiz..anyway Happy Birthday to Ur Hubby k..may both of u live happily ever afta….

aminnn…thanx ezza. hehe..!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: