jump to navigation

Hut Hut 20/02/2009

Posted by ladyanaiz in My Story.
trackback

lama saya tak hapdet lor. hmm, biasa la bila mana roh malas dah masuk badan nih. huhu..!!

tapi nak citer gak pasal ari selasa ari tuh, lepas ofis hour terus zassss ke bandar perda dengan en.fizal. masing-masing dah ngidam nak makan pizza.

plan asal nak gi beli kasut en.fizal. sebabnya telah terkoyak di tepi. maklumlah kaki hulk hogan. ekekeke…

tapi last-last, lain pulak yang dibeli nyer. en.fizal beli perfume la pulork. perfume dia tinggal beberapa titis jer lagi. en.fizal kalau pakai perfume, memang tak hinggat dunia punya. sampai ke perut pun dia nak tembak perfume. mana tak abis cepat. huhu…

tapi takper, saya ngikut jer. dia yang bayor. hehe..!! janji ada orang belanjer makan kan..

ok, meh kita layan je gambo..

jj2

jusco bandar perda..

jj3

hut hut nyer. nice design..

jj5

layan sup hingga menjilat sudu. ekeke…

jj7

en.fizal suka benor pakai t-shirt nih. macam la betul2 employee of the month. cangkung je lebih. hehe..

jj61

muka orang yang kekenyangan. harus lah senyum kan. eh, tetiba aku rasa muka aku macam suci la pulork. perghhhh…..!!

add note : weekend yang itam legam gara-gara mandi kat water park. huhuu..!!

Advertisements

Comments»

1. mebby17 - 21/02/2009

wahhh pizza hut…errkkk lawa ler tshirt en.fizal ittew anaiz leh x mintak satu ekekekekee..leh jd boria kan anaiz pon pki satu leh gittew..ahakssss..jgn mare lawak jer..huhuhu hope to c u in penang later

uit, boria?? leh gak kan. insyallah c u in penang..

2. nurul - 21/02/2009

ii sis . cedapnyer …
nieh wat teringin nak g mkn pizza nieh ..
selamat hari sabtu

nurul, gi la makan pizza. sedapp..
selamat hari sabtu..

3. izan - 24/02/2009

Ana…

ana makan apa tu… cam mengantuk sambil makan jer.. hehe.. tu musti sedap sngt lah tuuu…

p/s: mcm manalah rupa en fizal yek….(hehe..)

bukan mengantuk kak zan, sedap. hehehe. en.fizal rupa cam ner? heheeee….

4. catz - 03/03/2009

wah…pizza…eh..mana gambar pizzanya…hiks..
bandar perda ni besar juga ye??

pizza dah abis makan. tak sempat nak snap gambar. lapau sangat. ekekeke…

5. mya - 06/03/2009

update, update…

baek cekgu. saya update sekarang. hehe..

6. ateh - 14/03/2009

lo…ingt akk je ke..ateh pun dah boleh makan tau..hahahhahaha ateh kat malay sekrg ni tau

wah lagak la ateh. boleh gi makan pizza dah…

7. kak ja - 16/03/2009

Dah dkt sebulan dah tak update ni.. Tulislah skit, biar ur readers tau u r ok..

huhu, kak ja. sorry yek. nanti saya update nih…

8. mya - 17/03/2009

nanti rajin ambil award kat blog akak k.. 🙂

ok kak mya. nanti saya g amik. mungkin kena korek2 entry mana satu. maklum la lama tak masuk blog kak mya. huhu…!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: