jump to navigation

RFC 25/03/2009

Posted by ladyanaiz in My Story.
trackback

ahad malam hari tuh, saya dengan en.fizal tak tahu nak kemana. last-last lepak kat Radix Fried Chicken (RFC). sejak pembukaan RFC ni, aku tak pernah datang lagi sini. ni kira kali pertama la menjejakkan kaki, tangan dan mulut kat sini. tetiba je mulut terasa nak makan ayam neh..

pic339

RFC ni kira HPA industries yang produce. ala, company yang produce kopi radix tu. kira RFC ni antara product2 yang dikeluarkan oleh HPA.

kalau datang ke sungai petani, restoren fast food ni memang agak glamer sket di kala ni. ayam yang dimasak adalah  guna ayam organik. rasa lain macam sket. kira rasa lebih selamat makan gitew. air cola, roti, potato, sos…senang citer semua product dalam RFC ni HPA la keluarkan…

pic333

set yang ada 3 ketul ayam. kalau kat KFC tu macam dinner plate ler. tapi seketul ayam telah dirembat rapppaaatttt oleh en.fizal..

pic337

burger nyer..

pic336

air kola nyer. alamak, airnyer tak nampak la pulork. warna sama je macam coke. tapi rasanya lain sket…

anyway, sedap gak. layan jesss…

Advertisements

Comments»

1. izan - 27/03/2009

ana…

waa … bagusnya. HPA dah ada rangkaian RPC. makan tanpa was2. k zan pun ahli HPA juga. seronoknya kalau kat sini dia buka cawangan.

skrg ni baru ada cawangan dekat alor setar. nanti mesti sampai kat kl jugak tuh..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: