jump to navigation

Bergelap 28/03/2009

Posted by ladyanaiz in Itu..Ini...
trackback

60

korang support ke earth hour? aku tengah bergelap gelita skrg kat umah nih. tapi aku on kipas, tv dan notebook je. eh, itu kira support gak kan? argh, belasah jer. janji aku tutup lampu..

akceli aku baru tahu pasal earth hour ni rupanya satu dunia yang implement benda nih. aku ingat malaysia jer. jahil plak rasa. hehe… tapi ada jugak jiran-jiran kat taman umah aku ni yang tak berapa nak prihatin. tak tutup lampu pong. hmm, gasak ko la kan. janji aku support…

earth

for our earth, yeahhh…!!

Advertisements

Comments»

1. combi - 01/04/2009

combi pun join gak..tp pasang lampu garam supaya nmpk romantik sket.. :p

sempat lagi gi beli kepci nak candle lite dine.. 😀

lawak betul laa 🙂

wah, kendi light dinner tuh. lomantiknyer…

2. izan - 06/04/2009

rumah k zan terang benderang… lampu lip lap siap pasang lagi… hihi, tak buat pun… bukan apa, ada tetamu yang datang tu yang tak leh nak join..

terang pun leh la. tak semestinya bergelap kan. janji dalam jiwa kita sokong. ewah…

3. mya - 17/04/2009

bila nak update nih?? grrr…

miowwww….hehe

4. mya - 06/05/2009

dik, awk menghilang ke mana nie?

ada…nanti saya kembali. tungguuuuu!!

5. kak ja - 10/05/2009

brp kali kja masuk sini asyik n3 lama. sampai dah terlupa..last2 ptg ni masuk, rupa2nya dah ketinggalan beberapa n3’s dah..

ni dah senyap balik dah nampaknya ni..

sorry kak ja. saya mmg tak leh nak update skrg ni. ni pun curi2 update. nanti la saya cerita. lama tak masuk sini saya pun. saya pasti akan kembali. hehe..

6. syaiful - 10/05/2009

salam kenal. baca dulu ya

salam perkenalan…

7. Faizal - 17/09/2009

Selamat hari raya, maaf zahir batin

selamat hari raya…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: