jump to navigation

berbunga riang.. 04/04/2010

Posted by ladyanaiz in Itu..Ini...
1 comment so far

salam. lamanya aku tak update blog. huhu..!! ada banyak benda dan event nak cerita ni. nanti satu2 aku update kan yek…

tengok la intro tajuk. agak poyo disitukan. hatiku sebenarnya sedang berbunga riang. hati macam ada taman skrg. lagi poyo kan, sila relakan okey..

aku ni kan jarang online skrg. tapi kelmarin aku online FB aku. sila bayangkan banyak mana sawang nyer. wakakaka…

makanya, terjadilah satu insiden jejak kasih antara aku ngan kawan2 sekolah aku. huhuhu…!! terharu makcik beb. jumpa balik kawan2 lama. untuk buat pengetahuan hampa, sesungguhnya aku mmg wujud dalam arena internet ni. korang je tak jumpa aku. atau mungkinkah aku yang tak jumpa korang. adeh, makcik pening…

anyway, satu pesan keramat aku, KALAU BUAT REUNION, SILA JEMPUT AKUU…!!

sekian terima kasih.

p/s : aku kat langkawi, nak balik es pe petang ni dah…

Advertisements