jump to navigation

berbunga riang.. 04/04/2010

Posted by ladyanaiz in Itu..Ini...
trackback

salam. lamanya aku tak update blog. huhu..!! ada banyak benda dan event nak cerita ni. nanti satu2 aku update kan yek…

tengok la intro tajuk. agak poyo disitukan. hatiku sebenarnya sedang berbunga riang. hati macam ada taman skrg. lagi poyo kan, sila relakan okey..

aku ni kan jarang online skrg. tapi kelmarin aku online FB aku. sila bayangkan banyak mana sawang nyer. wakakaka…

makanya, terjadilah satu insiden jejak kasih antara aku ngan kawan2 sekolah aku. huhuhu…!! terharu makcik beb. jumpa balik kawan2 lama. untuk buat pengetahuan hampa, sesungguhnya aku mmg wujud dalam arena internet ni. korang je tak jumpa aku. atau mungkinkah aku yang tak jumpa korang. adeh, makcik pening…

anyway, satu pesan keramat aku, KALAU BUAT REUNION, SILA JEMPUT AKUU…!!

sekian terima kasih.

p/s : aku kat langkawi, nak balik es pe petang ni dah…

Advertisements

Comments»

1. izan - 04/04/2010

ana,

memang lama betul rasanya ….. tiba2 muncul … waa seronok rasanya.. semoga makin ceria dan bersemangat…. FB.. wink!wink! jom…

kak zan, mmg kena selalu bersemangat. jom fb..meh leh kita add meng’add. hahaha..!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: