jump to navigation

masih mencari.. 21/10/2010

Posted by ladyanaiz in My Story.
trackback

apa yang aku cari tak dapat tuh?? huhu..

aku tengah kepeningan ni. please…rescue 911. huhu…

sebabnya, 30hb ni aku ada dinner tapi aku masih mencari baju dinner. mula-mula plan nak pakai baju tahun lepas jer. pastu outer la sket2, mix & match mana yang patut la kononnya. tu pasal aku macam releks jer awal-awal. tapi tup-tup, aku tertukar plan pulak. tertukar tau, bukan sengaja. last2 aku yang weng-weng pening kepalo. huhu..

sekarang ni aku mesti sampai umah lewat. sebabnya lepas kerja, aku mesti meronda. misinya ialah : MENCARI BAJU DINNER. alih-alih aku terkangkang tido kepenatan. saja cari pasal namanya ni. ye la kan, dah dinner pun bertema, BLACK & GOLD NIGHT. matik kutu aku nak cari baju black & gold.

aku pun bukan la nak cari baju grand sangat kan. kang cari bagai nak rak, tapi tak elok tara mana pun. misi aku cuma nak cari yang selesa, sesuai dan yang paling penting MURAH ye anak-anak. semalam aku meronda kat pacific alor setar, dah jumpa dah baju yang bekenan, selesa dan sesuai. tapi mahal la pulak. nak dekat tiga rat tu. uish, terus cancel. sayang duit oooo. beli makanan pun kenyang. tengok la ari ni. aku akan berusaha lebih gigih lagi mencari.

dinner kali ni buat kat Double Tree By Hilton Hotel. hotel baru katanya. kalau tak salah aku lah. tarikhnya 30hb October 2010. so, 30hb pagi baru bertolak ke kl. en.fizal akan follow me. dia jadi driver. saya jadi apa?? saya jadi pak pacak disebelah driver merangkap tukang tido. hehe…

 

note : harap-harap misi aku tercapai lah petang nih. chaiyok…!!!

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: