jump to navigation

new day, new environment 21/10/2010

Posted by ladyanaiz in My Story.
trackback

bermula 23 august 2010 ari tu aku dah kena transfer keje ke alor setar. tempat lama kan kat butterworth. sama company tapi lain tempat dan lain jawatan. dipromote  gitew kan. 

kat alor setar ni lebih tenang. cuma aku kena berulang dari sungai petani – alor setar every day. selamat ada elaun. dah 2 bulan aku dok berulang, letih badan jugak ooo….drive punya pasal. mungkin perancangan nak pindah ke alor setar tu ada. tapi kena consider banyak perkara. masih lagi dalam perancangan.  sebabnya en.fizal kan kerja kat butterworth. buat masa ni sungai petani ni adalah tempat centre antara kami berdua. wahh…

so, hopefully everything will be ok with my new environment…

note : gambar tak ada kaitan dengan entry. but, that’s meee…!!

Advertisements

Comments»

1. KM - 21/10/2010

long time no see…pe crita? baik ke?

ada, tak kemana. baik, sehat alhamdulillah. sibuk sesuaikan dengan keadaan baru. tu yang lambat timbul tuh. hehe. insyallah akan merajinkan diri…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: