jump to navigation

kautim 24/10/2010

Posted by ladyanaiz in My Story.
trackback

wah lega makcik..

baju dan tudung dinner dah jumpa. legaaa…

dah 3 hari aku bertekad sakan cari baju. last2 settle gak. untuk baju dah kautim. aku beli dress hitam ada belt kaler gold sket. tudung pada mulanya aku plan nak beli jer. tapi warna plak tak berkenan. puas aku cari tudung kaler itam ada unsur gold, tapi tak jumpa. last2 aku beli kain, suruh tailor tolong jahit. ni pun baru je balik dari umah tailor. sekarang leh tidur lena. ha kau, punya la over preparation tau…

tadi aku pergi jakel beli kain untuk tudung. baju tu tak la hebat sangat. tapi boleh la. janji adoo. yang penting MURAH..

aku pun suka2 je nak gi dinner. dah semua di tanggung kan, pergi je la makan kan. kang gi dinner pakai t-shirt ngan jeans kang, orang sibuk mengata aku plak. ko ni tetiba dari planet mana kan…

emm, baju dah ada. tudung pun dah ada. kasut ngan beg pun dah ada. itu pun tahun lepas punya. arghh… bedal lah…

so, kautim..

note : tadi gi tesco pekena ice-blended coffee caramel with bubble. rasa macam nak pi beli lagi secawan jer. argh…sedapnya…!!

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: