jump to navigation

cerita pepagi 25/10/2010

Posted by ladyanaiz in My Story.
trackback

semenjak aku kena transfer kat alor setar ni, perjalanan antara  SP-AS memakan masa lebih kurang sejam baru nak sampai. so, mmg keja long distance ni penat sket. kadang aku ikut highway. kadang aku ikut jalan low way maknanya free dan tak yah bayar tol. hehe..

tapi kalau jalan low way, ko paham2 sendiri la. mmg tak kena tol. tapi ko kena berdepan dengan lori yang banyak satu hal. keta, ya ampun…mmg berderet-deret. tu belum citer lagi maknusia yang bawak keta slow macam nak gi kenduri lagi. mmg menguji kesabaran. tapi aku perasan kan, sejak aku lalu low way ni, aku lebih tenang dan banyak bersabar bila memandu. ewah… kalau tak mulut aku ni manjang je kuar perkataan yang tak sepatutnya. hehehe….

so, selalunya tempat aku bersarapan adalah dalam kereta. kadang aku menyinggah R&R Gurun, beli makanan then makan dalam keta. itu la rutin aku pepagi. kalau tak R&R gurun, gerai makcik2 tepi jalan pun aku menyinggah beli makanan.

pagi ni sarapan kita, sandwich 2 ketul yer anak-anak..

sekian, terima kasih…

note : dilemma. nak pindah ker, tak nak pindah???

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: