jump to navigation

mandom 02/11/2010

Posted by ladyanaiz in My Story.
trackback

i’m back..

hujan 2,3 hari ni membuatkan aku jadi mandom. huhu… masa otw balik dari kl ahad malam ari tu pun dah start hujan sepanjang jalan. letih pun tak abis lagi. nanti aku update pasal dinner tuh.

area perlis, ujung2 kedah pun ada yang banjir kan. pagi ni dengar hotfm, konvokesyen kat uum ditangguhkan sebab banjir. kesian la yek untuk para ibu bapa yang dah datang nak lihat anak berkonvo. nampaknya kena datang lagi la nanti. kos tuh..

gambar dari utusan malaysia..

aku pun nak kena cas bateri bagi full dulu baru ada tenaga. hehe..!!

note : perlis sekarang banjir. plan nak naik bot kat kuala perlis ke langkawi this weekend mungkin akan ditukarkan naik melalui kuala kedah.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: