jump to navigation

ter-cancel 27/10/2010

Posted by ladyanaiz in Itu..Ini...
add a comment

uik, lawatan mereka adalah tercancel sebab flight delay..

note : lega kah????

add note : aiyark, baru dapat info. maybe datang besok….

ADD NOTE 2 : CONFIRM TAK DATANG..KO NI MAIN-MAIN LAHHHH..!!

melawat 26/10/2010

Posted by ladyanaiz in Itu..Ini...
1 comment so far

besok CEO akan muncul di ofis bersama GM baru. mereka dalam rangka lawatan ke northern region. sudah pastinya alor setar pun termasuk dalam rangka lawatan.

aduss, aku seriau betul. apa yang aku risaukan pun aku tak tahu la. huhuhu… 

aku selaku orang yang incharge branch ni mmg agak seriau ler. dia ni serius sket orangnya tu yang buat aku risau. kang tak larat menjawab plak @ takut ada benda yang tak leh jawab. lagi la haru.

tapi preparation dah buat. so, besok…hentam saja la labu.

note : datang je la…!!

back again.. 23/05/2010

Posted by ladyanaiz in Itu..Ini...
2 comments

first nak citer pasal notebook aku yang sudah ok. so, aktiviti blogging akan bermula seperti biasa ye anak-anak. lama tul rasa tinggalkan bidang blogging nih. rindu, huhuhu…

semalam tengok konsert final AF. aku kat KL malam tadi. menonton bersama chetie, adik aku. macam boring gak AF. tak ada la aku minat sangat AF ni. just tengok macam2 tu jer. tapi dalam banyak2 lagu baru budak2 AF nih, aku suka layan lagu baru maulana. yang tajuknya RSVP tu. aku tengah layan lagu, tetiba aku tak paham apa menatang yang si maulana tu sebut. aku ni ngong sket tak tahu apa maksud RSVP tu. terus aku men’google’. jangan sia-sia kan kemudahan yang ada kan. hehe… 

What RSVP Means

The term RSVP comes from the French expression “répondez s’il vous plaît”, meaning “please respond”. If RSVP is written on an invitation it means the invited guest must tell the host whether or not they plan to attend the party…(nak tahu detail, cari je kat google. berpinar mata ko baca kang. hehehe…

lebih kurang macam tu la maksudnya. baru la makcik paham kan. tapi jangan la suruh aku menyebutnya banyak kali ye anak-anak. kang dari bahasa itali terus jadi bahasa tamil kang. huhu..

pepepun tak kesah la sapa yang menang AF kan. tahniah je la…

sekian, terima kasih..

note : baru sampai dari KL petang tadi. capek…!!

berbunga riang.. 04/04/2010

Posted by ladyanaiz in Itu..Ini...
1 comment so far

salam. lamanya aku tak update blog. huhu..!! ada banyak benda dan event nak cerita ni. nanti satu2 aku update kan yek…

tengok la intro tajuk. agak poyo disitukan. hatiku sebenarnya sedang berbunga riang. hati macam ada taman skrg. lagi poyo kan, sila relakan okey..

aku ni kan jarang online skrg. tapi kelmarin aku online FB aku. sila bayangkan banyak mana sawang nyer. wakakaka…

makanya, terjadilah satu insiden jejak kasih antara aku ngan kawan2 sekolah aku. huhuhu…!! terharu makcik beb. jumpa balik kawan2 lama. untuk buat pengetahuan hampa, sesungguhnya aku mmg wujud dalam arena internet ni. korang je tak jumpa aku. atau mungkinkah aku yang tak jumpa korang. adeh, makcik pening…

anyway, satu pesan keramat aku, KALAU BUAT REUNION, SILA JEMPUT AKUU…!!

sekian terima kasih.

p/s : aku kat langkawi, nak balik es pe petang ni dah…

hilang… 18/10/2009

Posted by ladyanaiz in Itu..Ini...
add a comment

salam sejahtera..

saya tahu agak lama saya menghilangkan diri. mungkin kehilangan saya akan berlanjutan lagi. saya okey dan sihat-sihat sahaja. cuma ada beberapa kekangan yang membuatkan saya tidak boleh update blog buat masa ini. jadinya, blog ini akan bersawang untuk jangka masa yang saya sendiri pun tak pasti. tapi saya pasti akan kembali 🙂 

sekian, harap maklum…